Účinky zeleného jačmeňa

Zelený jačmeň nie je liek, a predsa lieči. Pomoc v širokej škále chorôb ukazuje, že rastlinná miazga podporuje optimálne fungovanie tela a nezameriava sa na určité ochorenia ako lieky. Je zrejmé, že produkt pôsobiaci proti obezite a ekzémom, rovnako ako proti srdcovým chorobám a rakovine, je buď neuveriteľne zázračný liek, alebo liek vôbec žiadny. Mladý jačmeň vykoná skutočný zázrak – pomôže telu, aby sa liečilo samo. Výťažok zo zeleného jačmeňa (mladého jačmeňa) je účinný pri takých ochoreniach a stavoch ako sú napríklad:

Ďalšie informácie...
 

Šesť kľúčových vlastností zelených nápojov

1. Zelené nápoje sýtia aj čistia organizmus zároveň.

Sú zložené približne zo 70 biliónov buniek. Každá bunka rovnako ako celý organizmus potrebuje hodnotnú stravu a dokonalé vylučovanie. Zelené nápoje bunky sýtia aj prečisťujú zároveň. Čistením a zásobovaním organizmu predlžujeme biologický vek. Medzi vekom "chronologickým" a "biologickým" je výrazný rozdiel. Chronologické starnutie je definované dátumom narodenia. Je to počet rokov, ktoré sme už prežili.
Ďalšie informácie...
 
Test stability, Certifikát

cetifikat001 Test stability a antioxidačnej aktivity

Výskumný ústav potravinársky,

Priemyselná 4

Skúšobné laboratórium VÚP

824 75 Bratislava 26,

Pracovisko: Kostolná 7, 900 01 Modra 

Ďalšie informácie...
 
Zelené potraviny
zeleny_jacmen_prasokČo sú Zelené potraviny?

Sú to potraviny s vysokým obsahom nutričných látok v prirodzenom a synergickom komplexe, ktoré boli upravované minimálne a výlučne celkom šetrnými technológiami, zachovávajúcimi obsah enzýmov, vitamínom a ďaľších živých látok.
Na rozdiel od syntetických vitamínov sú komplexné a prirodzené. Sama múdra Príroda rozhodla o zložení látok, ktoré obsahujú, nič do nich nie je pridané rukou človeka. Vyrástli priamo v prírode, v čistom prostredí a ani pri spracovaní sa do nich nič umelo nepridáva. Ich účinok sa nedá porovnať so žiadnou umelou kombináciou. Látky sú navzájom prepojené a posilujú sa. Veľa ľudí často zaujímajú len nutričné hodnoty, ale nerozumejú tomu, že látky pôsobia v prirodzenom prostredí 1000x silnejšie. Preto pozitívne reakcie vyvolá už malá dávka správnej stravy.

Ďalšie informácie...
 

Chlorella pyrenoidosa

chlorella-gw

Chlorella pyrenoidosa je jednobunečná sladkovodná riasa s najvyšším obsahom chlorofylu, vďaka čomu dostala pomenovanie Chlorella. Jedna tableta obsahuje milióny chlorellových buniek, ktoré sa podieľajú na ozdravení nášho tela.
Chlorella nám odovzdáva kompletné spektrum výživných látok i energiu všetkých prírodných živlov. Pestuje sa v teplom klimatickom pásme a tam načerpanou energiou prehrieva ľudský organizmus.

Ďalšie informácie...
 

Zelený jačmeň - mladý jačmeň

zeleny-jacmen_napoj2Mladý jačmeň alebo zelený jačmeň je vylisovaná šťava z lístkov mladého jačmeňa, ktorá je vysušená, čím vznikne krásny zelený prášok, ktorý neobsahuje VLÁKNINU !

Tento extrakt obsahuje všetky vitamíny, minerály, stopové prvky a antioxidanty . Ďalej chlorofyl, nukleové kyseliny,(DNA, RNA), enzýmy, mastné kyseliny a vela ďalších zdraviu prospešných látok, ktoré neustále prebiehajúci výskum až teraz objavuje. Tento koncentrát je veľmi účinný, nakoľko  zelený jačmeň sa pestuje v Utahu v oblasti prastarých vyschnutých jazier, kde je pôda úžasne bohatá na minerály. Pestuje sa bez akýchkolvek pesticídov a samotné spracovanie prebieha velmi šetrne. Je 100% čistý, bez akýchkoľvek prísad! Nie je pasterizovaný a je maximálne vstrebatelný. Pri použití prášok sa rozmieša s vodou čím vznikne zelený džús - živý nápoj. Tento nápoj je zásadotvorný. Asi po 20 minútach je nápoj strávený a všetky hodnotné látky vám dodajú velkú porciu energie a síl.

Ďalšie informácie...
 

Rozdiel medzi zelenými nápojmi na trhu

Zelený jačmeň - vysušená vylisovaná šťáva z mladého ječmeňa - Rozdiel medzi šťavou vytlačenou z jačmennej trávy a nápojom z mletej jačmennej trávy.

Mlady-jacmen-prasok23a

Na trhu zelených potravín existujú dva základné druhy nápojov z jačmennej trávy. Prvý nápoj vzniká vytlačením šťavy z trávy, odstránením vlákniny a následne okamžitým sušením v teplote do 31 stupňov Celzia v sušičke pod tlakom v čase do 2 minút. Nápoj sa započítava do kategórie zelených potravín, ale v skutočnosti nie je komplexným potravinárskym artiklom, nakoľko v ňom chýba vláknina.
Druhý typ nápoja vzniká sušením trávy a následne jej rozdrvením. Takýto nápoj je komplexnou zelenou potravinou, ale na druhej strane – nie je potravinárskym artiklom najlepšej kvality. Oba produkty spolu so svojimi chybami a pozitívami už našli mnoho konzumentov a dosiahli na trhu stabilné miesto.

Ďalšie informácie...