Zelený jačmeň nie je liek, a predsa lieči. Pomoc v širokej škále chorôb ukazuje, že rastlinná miazga podporuje optimálne fungovanie tela a nezameriava sa na určité ochorenia ako lieky. Je zrejmé, že produkt pôsobiaci proti obezite a ekzémom, rovnako ako proti srdcovým chorobám a rakovine, je buď neuveriteľne zázračný liek, alebo liek vôbec žiadny. Mladý jačmeň vykoná skutočný zázrak – pomôže telu, aby sa liečilo samo. Výťažok zo zeleného jačmeňa (mladého jačmeňa) je účinný pri takých ochoreniach a stavoch ako sú napríklad:
|
Ďalšie informácie...
|
|
Šesť kľúčových vlastností zelených nápojov
1. Zelené nápoje sýtia aj čistia organizmus zároveň.
Sú zložené približne zo 70 biliónov buniek. Každá bunka rovnako ako celý organizmus potrebuje hodnotnú stravu a dokonalé vylučovanie. Zelené nápoje bunky sýtia aj prečisťujú zároveň. Čistením a zásobovaním organizmu predlžujeme biologický vek. Medzi vekom "chronologickým" a "biologickým" je výrazný rozdiel. Chronologické starnutie je definované dátumom narodenia. Je to počet rokov, ktoré sme už prežili.
|
Ďalšie informácie...
|
Test stability a antioxidačnej aktivity
Výskumný ústav potravinársky,
Priemyselná 4
Skúšobné laboratórium VÚP
824 75 Bratislava 26,
Pracovisko: Kostolná 7, 900 01 Modra
|
Ďalšie informácie...
|
Čo sú Zelené potraviny?
Sú to potraviny s vysokým obsahom nutričných látok v prirodzenom a synergickom komplexe, ktoré boli upravované minimálne a výlučne celkom šetrnými technológiami, zachovávajúcimi obsah enzýmov, vitamínom a ďaľších živých látok. Na rozdiel od syntetických vitamínov sú komplexné a prirodzené. Sama múdra Príroda rozhodla o zložení látok, ktoré obsahujú, nič do nich nie je pridané rukou človeka. Vyrástli priamo v prírode, v čistom prostredí a ani pri spracovaní sa do nich nič umelo nepridáva. Ich účinok sa nedá porovnať so žiadnou umelou kombináciou. Látky sú navzájom prepojené a posilujú sa. Veľa ľudí často zaujímajú len nutričné hodnoty, ale nerozumejú tomu, že látky pôsobia v prirodzenom prostredí 1000x silnejšie. Preto pozitívne reakcie vyvolá už malá dávka správnej stravy.
|
Ďalšie informácie...
|
Chlorella pyrenoidosa

Chlorella pyrenoidosa je jednobunečná sladkovodná riasa s najvyšším obsahom chlorofylu, vďaka čomu dostala pomenovanie Chlorella. Jedna tableta obsahuje milióny chlorellových buniek, ktoré sa podieľajú na ozdravení nášho tela. Chlorella nám odovzdáva kompletné spektrum výživných látok i energiu všetkých prírodných živlov. Pestuje sa v teplom klimatickom pásme a tam načerpanou energiou prehrieva ľudský organizmus.
|
Ďalšie informácie...
|
Zelený jačmeň - mladý jačmeň
Mladý jačmeň alebo zelený jačmeň je vylisovaná šťava z lístkov mladého jačmeňa, ktorá je vysušená, čím vznikne krásny zelený prášok, ktorý neobsahuje VLÁKNINU !
Tento extrakt obsahuje všetky vitamíny, minerály, stopové prvky a antioxidanty . Ďalej chlorofyl, nukleové kyseliny,(DNA, RNA), enzýmy, mastné kyseliny a vela ďalších zdraviu prospešných látok, ktoré neustále prebiehajúci výskum až teraz objavuje. Tento koncentrát je veľmi účinný, nakoľko zelený jačmeň sa pestuje v Utahu v oblasti prastarých vyschnutých jazier, kde je pôda úžasne bohatá na minerály. Pestuje sa bez akýchkolvek pesticídov a samotné spracovanie prebieha velmi šetrne. Je 100% čistý, bez akýchkoľvek prísad! Nie je pasterizovaný a je maximálne vstrebatelný. Pri použití prášok sa rozmieša s vodou čím vznikne zelený džús - živý nápoj. Tento nápoj je zásadotvorný. Asi po 20 minútach je nápoj strávený a všetky hodnotné látky vám dodajú velkú porciu energie a síl.
|
Ďalšie informácie...
|
Rozdiel medzi zelenými nápojmi na trhu
Zelený jačmeň - vysušená vylisovaná šťáva z mladého ječmeňa - Rozdiel medzi šťavou vytlačenou z jačmennej trávy a nápojom z mletej jačmennej trávy.

Na trhu zelených potravín existujú dva základné druhy nápojov z jačmennej trávy. Prvý nápoj vzniká vytlačením šťavy z trávy, odstránením vlákniny a následne okamžitým sušením v teplote do 31 stupňov Celzia v sušičke pod tlakom v čase do 2 minút. Nápoj sa započítava do kategórie zelených potravín, ale v skutočnosti nie je komplexným potravinárskym artiklom, nakoľko v ňom chýba vláknina. Druhý typ nápoja vzniká sušením trávy a následne jej rozdrvením. Takýto nápoj je komplexnou zelenou potravinou, ale na druhej strane – nie je potravinárskym artiklom najlepšej kvality. Oba produkty spolu so svojimi chybami a pozitívami už našli mnoho konzumentov a dosiahli na trhu stabilné miesto.
|
Ďalšie informácie...
|
|
|
|
|